HEART IN PINK – TILL ROSA BANDET

Heart_In_PinkHej kära bloggläsare. Dom två senaste åren har jag under oktober månad haft en tavla till förmån för Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj. Det känns jättekul att ha med en tavla även i år. Jag hoppas att ni tycker om den och att den ska kunna bidra till hjälp och forskning. Vill du köpa den finns den i min shop.

♡♡♡ Tusen tack! ♡♡♡

Tavlan kommer att säljas under oktober månad och finns endast i 25 exemplar. Varje bild signeras och numreras av mig. Vinsten går till Rosa Bandet!

12 reaktioner på ”HEART IN PINK – TILL ROSA BANDET

    1. Jo, så typiskt :) jag flyttade precis på den läääängst ner om du scrollar så hittar du den.

      Tack <3<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.