Vaknar klockan 04.01 inatt igen. Det är femte natten i rad som jag vaknar nästan exakt klockan 04. Jag vet att det är för att han vill prata med mig så jag stiger jag upp för att lyssna.

Bibelordet jag får handlar om att skörden är mogen och jag tror att det han vill säga inte bara är till mig.

”Säger ni inte att det ännu är fyra månader kvar till skörden? Men se, jag säger er: Lyft blicken och se hur fälten har vitnat till skörd. Redan nu får den som skördar sin lön. Han samlar in frukt till evigt liv, så att den som sår och den som skördar kan glädja sig på samma gång.”

‭‭Johannesevangeliet‬ ‭4:35-36‬

När jag läser hör jag honom säga att människor är redo att ta emot Jesus!

Han är här för att förlåta synder och ge evigt liv. Vi kan glädja oss över att han helar och att demonerna flyr men det är när vi tar emot honom och får våra namn skrivna i livets bok som det allra största miraklet sker! Det är det som vi alla en dag kommer att stås inför. Tog du emot Jesus Kristus?

Det är en sådan otrolig nåd och den största friden och glädjen som hjärtat någonsin kan uppleva! Det går inte att beskrivas med ord.

Vill också dela här hur man gör. Kanske läser någon detta och inte har någon aning om vad jag pratar om. Har du en längtan att få tag på honom så be den här bönen högt och han kommer att uppenbara sig för dig. Det finns ingen magisk formel som gör det. Han ser till hjärtat så egentligen kan du säga vad som helst med egna ord.

”Jesus, jag tror att du är Guds son som dog och uppstod för mig. Förlåt mig mina synder. Kom in i mitt hjärta och var min Herre.”

Om du precis bad den bönen så har du genom att tro fått det största miraklet av alla! Nu börjat ett helt nytt liv. Det gamla är förlåtet och Jesus har kommit in.

”Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst. Ty med hjärtat tror man och blir rättfärdig, med munnen bekänner man och blir frälst.”

‭‭Romarbrevet‬ ‭10:9-10‬

Har du ingen bibel så ladda ner en direkt i appstore! :) Hans ord är levande och verkligt, mat och vatten! Vi behöver det varje dag!

Skriv en kommentar eller mail till mig om du bad bönen och vill berätta det! ❤️