Kan tycka att jag borde vara lite brunare från all denna sol vi har haft i år, men vem har orkat vara ute? Inte jag iallafall.

Har suttit inne vid fläkten och legat orklös för det mesta. Ätit torkad mango och druckit massor med vatten.

Tänk att det är 20 grader ute nu och man tycker nästan att det är lite kallt! Ändå är det varmare än hela förra sommaren i princip.

Känner mig inte fullt redo för höst än dock. Något som däremot är helt redo att delas och tas emot är Guds ord. Sedan min förra post om att ta emot Jesus har jag sett flera personer både dela och komma till tro! Har fått mail som har rört mig till tårar. Det är inte klokt! Hans ord är levande och verksamt.

Vill bara skicka den hälsningen. Fortsätt att dela med er! Vet att många här inne tror på Jesus och han har verkligen sagt att allt är klart. Skörden är mogen.

All ära till Honom!