I ALREADY SEE IT

I_Already_See_ItI Already See It. Sara Woodrow, 2015.

Idag tog jag fram mina färger och målade årets första tavla. I Already See It, heter den. Stellan vaknade när jag var halvfärdig, så han har faktiskt varit med på ett litet hörn här också. Han är, precis som Alfie, förtjust i mina pennor. Alfie nöjer sig bara med mina svartaste tuschpennor och idag skrek Stellan efter en svart tuschpenna när jag gav honom en ovässad blyertspenna. När han inte fick en slängde han blyertspennan i golvet och tjurade. Fattar inte varför den inte dög.

12 reaktioner på ”I ALREADY SEE IT

 1. Galet snygg!
  Ha ha ungar är sköna, men jag kan faktiskt förstå honom i det här fallet.
  Det blir liksom en skönare känsla och kontakt med pappret med tuschpennor, men blyerts blir det så hårt… Gott nytt år!
  Kram

 2. Vilken fin målning! Jag har följt dig ett tag nu och tycker att dina målningar är jättefina och undrar hur du gör dem, jag studerar konst på gymnasiet och skulle vilja försöka adaptera den här tekniken… Så jag undrar om du kan göra en video eller ett inlägg om hur du målar?

  1. Hej! Det kan jag absolut göra. Den är gjord med akryl på akvarellpapper med både mycket vatten och lite vatten för att få de olika effekterna (plus blyerts och tuschpenna). När jag själv studerade konst så frågade jag min lärare hur man skulle göra för att få fram de olika teknikerna. Se till att fråga så mycket du bara kan så länge du har en mentor :) Kramar

 3. Hej igen! Ville bara säga tack för svar och att du gjorde ett inlägg! Akvarell är faktiskt mitt favorit medium och det jag helst målar med på grund av hur man kan använda det på olika sätt. Då jag precis flyttat tillbaks till Sverige från Shanghai har jag precis bytt lärare tills jag går ut men hoppas att jag kan utvecklas!
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.