NYHETER I SHOPPEN!

005_FramesGlad trettondag! Igår uppdaterade jag min shop med årets första nyheter. Klicka här för att gå in och kika.

En förändring i år är att mina kuddfodral inte längre finns i lager. Tyvärr kommer dom inte att komma in igen heller som det ser ut nu. Vill bara säga tacktacktack för att ni stöttat, gillat och köpt mina grejer under dessa 5 år som jag har haft igång min shop. Det betyder så oerhört mycket.

8 reaktioner på ”NYHETER I SHOPPEN!

 1. Hej!
  Jag bara älskar dina tavlor och undrar var de ramarna i trä kommer ifrån och vad det är för storlek på den största? Jag tycker att det blir väldigt fint med dina svart vita bilder och träramar =)
  /Sara

  1. Hej,

   Det är IKEAs Ribba-ram i vitlaserad ek. Den som kostar 99 kr passar till A3 med passpartou runt :)

   Tack!

 2. Åh äntligen!! Snart kommer en beställning från mej. :D

  Under tiden: jag skrev om dej i bloggen och lånade en bild. Är det okej? Du har ju ditt watermark på och jag länkar tillbaks till dej såklart. Om inte så tar jag bort direkt såklart!

 3. Hej Sara!

  Jag lyssnade precis på din intervju på Källan – vilken inspiration du är! Och så otroligt talangfull! Jag måste eventuellt ha en av dina bilder på min vägg. :)

  Så kul att lyssna på hur du tänker kring din bloggs business. Det skulle vara toppenkul att ha med dig som medlem i Better Bloggers som är Sveriges första branschnätverk för bloggare. Kika in på sajten och hoppas du tycker om den! :)

  Kram Linda
  http://www.lalinda.se
  http://www.betterbloggers.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.