I CRY ’TIL MY BODY ACHE

Bodyache_01Senaste inköpet till min träningsoutfit är den här fina saken med tryck från Nike. Köpte en förra året från Kappahl och har lärt mig sedan dess att inte köpa träningskläder där mer.

Bodyache_02Tänkte att det skulle hjälpa att ha fina kläder när man inte känner sig så peppad på att träna. Let’s do this!

Bodyache_03Och målar naglarna med ett matt överlack. Det hjälper mot allt.

Bodyache_04Vad som hjälper en tråkig måndag är att Purity Rings nya album släppts i Spotify. Så. Sjukt. bra!!!! Det är synd att Stellan sover för man behöver egentligen höja volymen. Vooooom, voooom, vooooom, vooom.

5 reaktioner på ”I CRY ’TIL MY BODY ACHE

  1. Ja! Har sett fram emot Purity Rings nya så länge nu. Har du sett att de spelar i Stockholm den 16 april? Min biljett är redan bokad :-)

  2. Snygg top! Jag tänkte samma tanke och inhandlade lite snygga träningskläder för att peppa mig lite, så nu är det bara biten att ge sig på träningen kvar… Än har yogabyxorna mest använts som mysbyxor men hoppas att vårvädret ska ta med sig lusten att ge sig ut och jogga. Gillar verkligen dina härligt ”matta” bilder! snygg finnish.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.