I WON’T EVEN MENTION THE EIFFEL TOWER… ALSO VEGAS

Eiffeltornet_Sold_OutEiffeltornet, som jag målade någon gång förra året, har skickats iväg för sista gången nu i helgen. Tack för en fin tid! Det var även motivet för januari i min nedladdningsbara kalender för 2015. Den går fortfarande att ladda ner här om man är intresserad. Än är det ju några månader kvar av året.

För mig känns det som att året precis har börjat och idag har jag tänkt lite på vilka mål jag hade för nya året. Klaga mindre och läsa mer böcker, eller vad det nu var. :) Än så länge har jag inte läst någon bok, mer än för Alfie och Stellan varje kväll. Jag vet inte vad det är, men jag gillar verkligen inte att läsa böcker. De måste verkligen vara helt sinnessjukt bra om jag ska fastna. Typ Hundraåringen… Är det någon som har läst hans andra bok om analfabeten? Jag funderar nämligen på att köpa den nu på bokrean. Men vill bara läsa om det är bra.

« »