I WON’T EVEN MENTION THE EIFFEL TOWER… ALSO VEGAS

Eiffeltornet_Sold_OutEiffeltornet, som jag målade någon gång förra året, har skickats iväg för sista gången nu i helgen. Tack för en fin tid! Det var även motivet för januari i min nedladdningsbara kalender för 2015. Den går fortfarande att ladda ner här om man är intresserad. Än är det ju några månader kvar av året.

För mig känns det som att året precis har börjat och idag har jag tänkt lite på vilka mål jag hade för nya året. Klaga mindre och läsa mer böcker, eller vad det nu var. :) Än så länge har jag inte läst någon bok, mer än för Alfie och Stellan varje kväll. Jag vet inte vad det är, men jag gillar verkligen inte att läsa böcker. De måste verkligen vara helt sinnessjukt bra om jag ska fastna. Typ Hundraåringen… Är det någon som har läst hans andra bok om analfabeten? Jag funderar nämligen på att köpa den nu på bokrean. Men vill bara läsa om det är bra.

9 reaktioner på ”I WON’T EVEN MENTION THE EIFFEL TOWER… ALSO VEGAS

  1. Det finns så många sinnessjukt mycket bättre böcker än hundraåringen, lovar! Jag ska mejla dig en lista på böcker jag kan tänka mig att du skulle gilla. Kram från bokslukare ;)

  2. Jag gillar att läsa böcker men tycker att det är jättesvårt att hitta någon man gillar. Det finns alldeles för mycket! John Ajvide Lindqvists böcker läser jag alltid, så fort de kommit ut. Om du inte har läst några av dom borde du testa. Låt den rätte komma in är väl den mest populära pga filmen, och den första jag läste av honom. Människohamn är också väldigt väldigt bra. När jag var liten läste jag (ibland jag, ibland högläste mormor för mig) Maria Gripes skuggserie – Skuggan över stenbänken, …och de vita skuggorna i skogen, Skuggornas barn och Skuggömman. Jag köpte alla på tradera för några år sedan för att läsa om dom. SÅ HIMLA BRA. Trots att de är ungdomsböcker är dom fantastiska och välskrivna med spännande historier. Alltid värt att läsa dom!

    1. Älskar Maria Gripe, läste också hennes böcker när jag var yngre. Gillar att läsa om det är svinbra, men detär så svårt stt hitta guldkornen. Tack för tipsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.