IT’S LIKE YOU’RE MY MIRROR

My_Mirror_Stairing_Back_At_MeIdag skickas det allra sista exemplaret av ”Mirrors” hem till en av er. Det har varit ett av mina populäraste motiv och nu är den helt slut :'(

Jag målade den förra året och namnet inspirerades från Justin Timberlakes låt Mirrors. Kommer ihåg att jag satt och vred och vände på den för att se om jag tyckte den skulle hängas upp stående eller liggande. Varje gång jag har skrivit min namnteckning och numrering på baksidan har jag slagits av samma dilemma >.< Den fick aldrig något officiellt upp eller ner. Men jag gillar den.

4 reaktioner på ”IT’S LIKE YOU’RE MY MIRROR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.