TRE FRÅN IDAG

Tredje_Februari_01 Tredje_Februari_02 Tredje_Februari_03Har fått gjort lite jobb idag och har världens träningsvärk i vänsterarmen. Stellan vill fortfarande att jag ska bära honom och han blir jätteledsen så fort jag släpper ner honom. Under tiden han låg och sov idag kom min pappa och hälsade på. Jag satt i telefon med en radiokanal när han dök upp utanför fönstret. Jag hade låst alla dörrar och eftersom jag satt i telefon kunde han inte ringa. Vet ni hur läskigt det är att ha ett ansikte utanför fönstret när man bor mitt i skogen och inte förväntar sig det.

Sjukt tacksam för hjälp att skotta bort all snö. Nu får det gärna sluta snöa. Stellan lyckades även glömma bort att han ville vara med mig när morfar var här. De satt och målade i Alfies målarbok och hittade på bus. Man får passa på när storebror är på förskolan.

« »