I DAGAR AV GLÄDJE OCH DAGAR AV SORG

Today_01 Today_02God afton. Har varit hemma hela dagen idag. Stellan har varit som ett plåster och inte velat släppa min famn en enda sekund. Vet inte om han är sjuk eller bara saknar sin pappa. Vi har iallafall haft mycket gos och han har somnat i min famn flera gånger.

Brukar ha kvällarna när Englishman är bortrest till att göra en eller två timmars jobb framför datorn, men ikväll känner jag verkligen inte för att göra nåt. Är helt slut. Har gjort en kopp te och tänkte kanske gå och lägga mig tidigt istället. Jag och lägga mig tidigt ni vet…

6 reaktioner på ”I DAGAR AV GLÄDJE OCH DAGAR AV SORG

  1. Ibland får man tvinga sig i säng. Jag brukar fastna i någon bra bok och då är det omöjligt att sluta läsa. Det får jag sota för dagen efter. Hoppas du får en bra dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.