LADY SHIMMER

 

Titel: Lady Shimmer
Teknik: Målad för hand med akryl, torrpastell, oljepastell samt guld- och silverfärg och sedan tryckt på glas.
Storlek: 50×70 cm samt 22,5×30 cm

Pris: 7 996 kr (stor) / 3 995 kr (liten)

För att beställa eller vid frågor: kontakta mig på sara@woodrow.se

Om verket:
Lady Shimmer är del 3 i serien bakgrundsbelyst glaskonst som jag har skapat för Glasvision. Det finns tre olika skimrande motiv mot mörk bakgrund. Två modeillustrationer och en lekfull häst i rörelse. Tavlorna kommer i två olika storlekar, 50×70 cm samt 22,5×30 cm. Tavlorna passar extra fint i en offentlig miljö men fantastiskt fina framför allt i hemmiljö. Varje motiv är komplett utrustat med LED-belysning samt ram. Skickas fraktfritt inom Sverige.

 

 

Se fler tavlor från min shop.

 

 

6 reaktioner på ”LADY SHIMMER

  1. Vad vore världen och livet utan dig Sara och din underbara konst. Jag var med dig redan under dina första konstverk och blev omedelbart djupt berörd av din förmåga. Jag har varit lite krasslig under våra år och med en stor hjärtoperation som pricken över livets fortsättning. Jag lever fortfarande och dina verk finns hos mina barn, älskas av mina barnbarn och avgudas av mig. Jag har mycket av din konst på mina väggar som du vet, mina barn har det också och mina barnbarn älskar dina glas mm …. Kram. Tack för att du förgyller hela min släkts liv med din konst. Och du, din konst blir vackrare och vackrare för varje år..
    Jag är så stolt att fått ta del av dig och din konst, vi har ju konverserat mycket under alla år….🙂 Tack fina Sara för den glädje din konst gett en nu gammal CG.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.