NU I BUTIK! (IIIHH)

I_Butik_01 I_Butik_02 I_Butik_03 Åh, ni anar inte som jag har längtat efter att mina glasplattor för Kosta Boda ska komma ut i butik. Jag nämnde i samband med lanseringen att dom skulle komma ut i höst och nu har dom nått hyllorna. Jag tror jag dör så pirrigt! Det har tagit sin lilla tid eftersom allt är ett sådant stort hantverk. Allt är handgjort i Småland, perfekt in i minsta detalj. Här finns alla på webben om ni vill kika.

Vill ni se på dom på riktigt finns dom också på NK i Stockholm och Göteborg, på Royal Design i Göteborg och på Cervera. (Finns dom inte i din Cervera så be dom beställa in :)!

2 reaktioner på ”NU I BUTIK! (IIIHH)

  1. Jag köpte min i början på september via en butik i Umeå. Jättefina men oj så dyra för en medelsvensson. Vill eg ha fler men det får räcka med en. Hade känts mer befogat med priset om det var begränsad upplaga.

    1. Åh, vad glad jag blir att du har en ♡♡ jag visste inte att det hade börjat säljas. Det var ju jättekul. Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.