THE WOODROWS HALLOWEEN PUMKINS

Pumpkins_01 Pumpkin_02 Pumpkin_03 Pumpkin_04 Pumpkin_05 Pumpkin_06 Pumpkin_07 Pumpkin_08 Pumpkin_09Idag har vi startat en ny tradition här hemma. Första gången för oss alla att skära i pumpor. Jag gjorde en stor till Alfie och Englishman gjorde en liten till Stellan. Nu står dom utanför dörren och lyser upp i natten.

Kommer ni att fira Halloween med något speciellt? Jag har aldrig riktigt firat halloween mer än köpt hem godis till grannbarnen. Det känns inte som att vi i Sverige fattat grejen riktigt. Eller så är det bara jag :) Det är ju inte riktigt vår tradition, men den växer mer och mer för varje år. Alfie pratade hela kvällen om sin pumpa.

7 reaktioner på ”THE WOODROWS HALLOWEEN PUMKINS

  1. Åh så söta! Jag har fixat pumpor jag också, och så blir det väl att mysa till det med en skräckfilm kanske. :) Mer än så vet jag inte om det blir i år.

  2. Blev så fina! Ska nog också åka och köpa en i eftermiddag. Var det svårt att skära och karva? Gjorde ni nåt av innanmätet? Kan man ens äta det? Frågor, frågor… :)

    1. Var inte speciellt svårt. Jag hade en skalpell som var jättelätt att skära med. Provade med en minera kökskniv först och den var lite svårare. Ritade ut konturerna först med en tuschpenna och tvättade bort dom med en våtservett när jag var klar. Klart ni ska prova :) Slängde innehållet, men man kan säkert göra nåt med det om man vill.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.