NY LAMPA OCH TAVLAN PÅ VÄGGEN

New_Light_In_The_Kitchen_01 New_Light_In_The_Kitchen_02Glad lördag på er. Har haft en lång frukost med barnen och låtit Englishman få sovmorgon. I morgon åker han iväg på sin första resa efter sitt år som pappaledig förra året. Har förträngt det där lite tror jag. Att han ska börja jobba igen och åka iväg på sina resor. Det känns inte kul, men vi är glada att vi haft ett helt år ihop hemma (tack Sverige!). Man får ta vara på det man har och göra det bästa av situationen.

I veckan köpte jag en ny lampa till köket. Tycker att den är så fin och knyter ihop rummet bättre än den jag hade tidigare. Den gamla lampan har fått flytta in på mitt kontor som haft en trasig lampa tills nu. Tavlan som jag målade i veckan har kommit upp på väggen också. Sån skillnad det blir när det kommer upp saker på väggarna.

« »