PODCAST: KÄLLAN AVSNITT 3

Källan_Sara_WoodrowIdag har jag den fina äran att få gästa Sandra Lundins Podcast Källan. Vi pratar öppenhjärtigt om saker man kanske inte pratar så ofta om när det kommer till bloggar, delar med mig om min bloggresa och diskuterar roliga ämnen. Hela idén med hennes podcast är att inspirera, peppa och ta upp ämnen som handlar om  bloggar och kreativitet. Hon är verkligen grym och riktigt inspirerande! Kolla in hennes blogg och lyssna på avsnittet här!

10 reaktioner på ”PODCAST: KÄLLAN AVSNITT 3

  1. Åh så kul. Podcasts är ju verkligen det nya (fast ändå inte så nytt) att jobba med snack istället för det skrivna ordet. Det tycker jag är inspirerande. Mer levande.

  2. så underbart att höra! Jag blev chockad när jag mötte Emilia av en slump, man blir lite omskakad till en början och förstår plötsligt hur lite man vet om er. Samma nu, jag blev chockad av att höra dig prata, så kul! Din röst är varm och behaglig! och väldigt intressant att höra dina tankar!

  3. Lyssnar just nu. Sjukt kul att höra och få en ”röst” på smäm, haha! Det är jätteinspirerande än så länge, tack för att du tipsade! :)

  4. Nu har jag lyssnat på podden och jag blev SJUKT inspirerad! Jag har precis bestämt mig för att börja sälja mina egna saker också, handstickade accessoarer, och nu känns det faktiskt som att det kan gå bra! Ibland tvivlar man ju på sig själv, då ska jag ta fram det här podavsnittet och lyssna på dig! Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.