SOME DEEP SHIT WRITTEN ON PAPER

Some_Deep_ShitGokväll. Sitter och knaprar äppelklyftor och samlar inspiration i form av snygga saker skrivna på papper. Det är ju en konstform i sig att både få till något tänkvärt och samtidigt få det att se grymt snyggt ut. Ofta tycker jag att peppande ord kommer i rätt tråkig layout. Men det blir något extra när man får till båda bitarna. Just nu är jag väldigt svag för det handskrivna. Det som inte ser helt perfekt ut.

Källor till allt fint hittar man här.

7 reaktioner på ”SOME DEEP SHIT WRITTEN ON PAPER

  1. Ja, jag tycker sånt är så svårt med! Oftast blir det så otroligt klyshigt, och jag stör mig ofta på budskapen som låter så enkla. ;-) Trist nog när jag älskar bokstäver! Men av de du valt ut ovan så fanns det flera som funkade, som ”Never again, until next time” och ”all you need is sleep”. Får nog kanske knåpa ihop tavlor med de budskapet till mig. :-)

  2. Wow I can’t decide which one I like most. I think I go for ”life is short. don’t be lazy” and ”all you need is sleep”.
    I really like those plain images with some good-written words on it.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.