TACK!

Indistructible_Wall_01Indistructible_Wall_02Tack för alla fina hälsningar igår med tanke på min bloggflytt hit. Det känns verkligen jättekul och som en välbehövlig nystart. Att flytta bloggen har hängt i luften väldigt länge, men jag har aldrig hunnit sätta mig ner och faktiskt ta tag i det förrän nu. Det är ju alltid lite pirrigt med förändring, tänk om allt skiter sig och inget kommer att fungera. Tänk om jag tappar alla följare på vägen :'( Av någon anledning föreställer jag mig alltid värsta tänkbara senario när jag står inför något helt nytt. Och så sitter jag i en evighet och fixar med detaljer in i det sista. Bara att klicka på knappen som satte igång allt tog jättelång tid. Men ska man vänta på att allt ska vara perfekt skulle det aldrig blivit av. Ibland måste man ge sig själv en spark i baken.

Här är två bilder jag tog i morse på min favoritvägg i hallen. Tavlan Indistructible är helt ny och finns även i min shop. Hela shoppen är ju uppdaterad med nya bilder och allt samlat på samma ställe. Dit måste ni gå in och kika om ni inte har gjort det än.

8 reaktioner på ”TACK!

  1. Tack för en inspirerande blogg!
    Det känns ”skönt” att veta att även du, som är extremt begåvad, får för dig att allt kommer gå åt skogen när du bestämmer dig för att göra något nytt. Men så sant som du säger, skulle man vänta på perfektion skulle saker inte bli av. Tack för den sparken i baken. Du är grym <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.