WHY I BLOG

Stuff_To_Blog_AboutI samband med nystarten har jag försökt att se över varför jag bloggar och om det finns saker som jag kan förbättra. Jag älskar förändring, att lära mig nya saker och strävar efter att bli bättre hela tiden. Jag hoppas även att detta ska vara en plats där man kan hitta inspiration och få egna tips och idéer.

Om jag kortar ner det finns det framför allt 5 punkter till varför jag bloggar:

1. För att bli mer kreativ och hålla mig uppdaterad.

2. För att inspirera!

3. För att knyta kontakter och synas med mitt jobb.

4. För att bli bättre.

5. För att det är kul! Kommer aldrig kunna sluta :)

Nu sa jag för en halvtimme sedan att jag skulle gå och joina Englishman för att kolla på vår nya favoritserie Outlander. Har ni sett den? Så bra.

17 reaktioner på ”WHY I BLOG

 1. Bra idé att fundera över varför man bloggar ibland.. så man inte bara gör för någon annans skull. Jag håller helt och fullt med din lista, tycker den stämmer bra in även på mig.

  Kram
  Jenny

 2. Bra lista det där. Man ska ju blogga för sin egen del, även fast jag själv kan glömma det ibland:) Jag kan störa mig otroligt mycket att jag har så få läsare, att jag snöar in mig på statistiken.
  Man blir mer peppad och det känns roligare att blogga om man vet att folk faktiskt läser det. Men så älskar jag att skriva och läsa andra bloggar, så det får kvitta.

  1. Håller med! Det är ju jättekul med feedbacken och om folk läser. Men viktigast att man får med sg själv först och främst :) kram

 3. I have always loved your blog and even use a translator to read it. I love the new look so much more and I keep hearing everyone talk about Outlander. I guess I will watch it to see what it’s like.

 4. Hej! Förstår om du inte vill lämna ut den infon, men skulle hemskt gärna vilja ha en tutorial på hur du gör guldtexten? Är det förresten font eller din handstil. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.