EN TAVELVÄGG HOS EMMA

Fake_Hemmagjord_01 Fake_Hemmagjord_02
Foto: Emma Smedenius / h[emma]gjord
Fake_01
Jag blev så väldigt glad när jag såg dessa bilder hemma hos Emma som har bloggen h[emma]gjord. Hon har gjort en så galet snygg fotovägg i sitt vardagsrum och min tavla Fake hänger på en av platserna. Enormt fint och roligt att se. :) Blir så sjukt imponerad när jag ser snygga tavelväggar. Tycker att det är ruskigt svårt att få till men älskar verkligen när det blir fint. Klicka här för att se fler bilder.

Nu ska jag gå och sova tänkte jag. Imorgon kommer min kära man hem från att ha varit borta nästan 3 veckor. Längtar ihjäl mig.

3 reaktioner på ”EN TAVELVÄGG HOS EMMA

  1. Superfint hemma hos Emma. Din bild gör sig fantastiskt där:)
    Varmt, Varmt tack för min vinst, snart på en vägg här hos mig <3
    Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.